08.09.21

Provent solumuovi höyrynsululla

Provent solumuovi höyrynsululla

Askeläänieriste ProVent on höyrynsululla varustettu suulakepuristettu LD-PE solumuovi suljetulla kennorakenteella ja laminoituna 0,02 mm paksulla polyeteeni (HD-PE) kalvolla. Askeläänieriste ProVent voidaan käyttää kelluvien lattioiden alusmateriaalina, kun vaaditaan askeläänen eristävyyden lisäksi kosteussuojaa. Materiaalin pohjassa on valmiiksi tuuletusta helpottavat kanavat, jotka mahdollistavat kosteuden tuulettumisen lattiamateriaalin alta. Tuotetta voidaan käyttää parketin ja laminaatin alusmateriaalina betonisilla alustoilla, joiden kosteus on enintään Rh 85 %.

Polyeteenikalvo on kuumalaminoitu solumuoviseen alusmateriaaliin ja siinä on 200 mm leveä limityskaista itseliimautuvalla teipillä ilmatiiviin limityksen aikaansaamiseksi. Polyeteenikalvoa ei saa rei´ittää tai puhkaista. Tuote takaa lattiamateriaalille suojan lattiarakenteesta nousevalle kosteudelle.

Ennen asennusta tulee huolehtia, että asennusalusta on riittävän kuiva, puhdas ja tasainen. Poista mahdolliset irtoroskat lattialta. Solumuovi on helppo levittää suoraan rullalta lattialle. Erilliset kaistaleet levitetään lattialle limityskaistaa hyödyntäen ja liimaamalla kaistaleet toisiinsa.

Askelääneneristävyys 22 dB. Voidaan käyttää lattialämmityksellä varustetuilla lattioilla. Tuote on emissiovapaa. Materiaalin eliniänodote vähintään 50 vuotta. Kierrätettävissä 100 %.