Tuote

Diffuusioavoimet | Aluskatteet

Aluskate Tyvek Supro

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus Neliöpaino
07564

ALUSKATE DUPONT TYVEK SUPRO 75M2 AKD | Diffusio | 1,5x50m

EAN: 5450208026527

1500 mm 50 m 145 g/m²

Aluskate Tyvek Supro

Hengittävä aluskate Tyvek® Supro on veden -ja tuulenpitävä, diffuusioavoin eli vesihöyryn lävitseen päästävä laadukas aluskate. Diffuusioavoin aluskate mahdollistaa kattoeristeen asennuksen täyteen paksuuteen, ilman perinteisen (kondenssisuojatun) aluskatteen ja lämmöneristeen välistä tuuletusrakoa.

Tyvek® Supro aluskatteen toiminnallinen kerros on noin 8 kertaa paksumpi kuin useimpien markkinoilla olevien mikrohuokoisten aluskatteiden. Toiminnallinen kerros on valmistettu kokonaan UV- ja lämpöstabiloidusta polyeteenistä, tehden siitä erittäin kestävän UV- säteilyä ja lämpötilan vaihteluita vastaan.

Tyvek® Supro aluskatteen kuitukankaalla vahvistettu diffuusioavoin rakenne mahdollistaa energiatehokkaan suljetun aluskatejärjestelmän toteutuksen, jossa kylmää ja kosteaa ulkoilmaa ei erikseen tuoda yläpohjaan tuuletuksen järjestämiseksi. Voidaan käyttää myös tuulensuojana.

Valmistettu polypropeeni (PP) kankaasta + polyeteenistä (PE). Materiaali on kierrätettävissä. Kierrätysmerkki 07.

Materiaalitakuu: 25 vuotta

Odotettavissa oleva elinkaari: 50 vuotta

Käyttöluokka: AKD

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 434
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>453</b><br />