Tuote

Kondenssisuojatut | Aluskatteet

Aluskate RoofProof

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Paksuus Pituus
05140

ALUSKATE ROOFPROOF 60M2 AKV | Kondenssi | 1,5x40m

EAN: 6418947051407

1500 mm 0.18 mm 40 m

Aluskate RoofProof

RoofProof on kevyt ja edullinen kondenssisuojattu aluskate. Hintatietoisen rakentajan valinta. Kun hinta on ostopäätöksen merkittävin tekijä, RoofProof tarjoaa vähintään samat ominaisuudet kuin monien kilpailijoiden myymät tätä kalliimmatkin aluskatteet. RoofProof-katteen tukirakenteena on HDPE-nauhasta kudottu verkko. RoofProof aluskate on päällystetty kosteutta, auringonvaloa ja lämpötilaeroja kestävällä polyeteenimuovilla.

Kevyempien aluskatteiden toimivuuden kannalta korostuu asennustyön huolellisuus. Aluskatteen roikkumasta ja läpivientien yksityiskohdista on huolehdittava tarkasti.

Kuten muissakin kondenssisuojatuissa aluskatteissa RoofProof-aluskatteen alapinnan kuitukangas sitoo kondenssikosteutta itseensä ja ehkäisee sen valumista kattorakenteisiin ja yläpohjan eristeisiin. RoofProof-aluskatteeseen tiivistynyt kosteus haihtuu tuuletuksen mukana pois kattorakenteista.

Vaikka RoofProof onkin halpa aluskate, niin se ei silti sisällä laatua ja elinkaarta heikentävää kalkkia.

Valmistettu polypropeeni (PP) kankaasta + polyeteenistä (PE). Materiaali on kierrätettävissä. 

Tiiveystakuu: 10 vuotta

Odotettavissa oleva elinkaari: 20 vuotta

Käyttöluokka: AKV

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 440
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>459</b><br />