Tuote

Yleinen | Höyryn- ja ilmansulut

Alumiinipaperi Arvo PE

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus gsm
06918

ARVO ALUMIINIPAPERI 30M2

EAN: 6418947069181

1250 mm 24 m 120 g/m²

Alumiinipaperi Arvo

Alumiinipaperi Arvo on alumiinista ja polyeteenimuovista valmistettu voimapaperilaminaatti. Alumiinipaperi on vesihöyryä läpäisemätön sitkeä ja erittäin tiivis höyrynsulkupaperi. Alumiinipaperia käytetään sisäpuolisena höyrysulkuna kosteissa tai suurta tiiviyttä vaativissa tiloissa, estämään vesihöyryn pääsy rakenteisiin ja eristeisiin. Alumiinipaperin yleisin käyttöalue on saunarakenteet.

Alumiinipaperi asennetaan rakenteen sille puolelle, jossa vesihöyryn osapaine on suurin (yleensä lämpimälle puolelle) siten, että alumiinipinta on ilmarakoon tai lämpimään tilaan päin. Kiinnitys suoritetaan rungon suuntaisesti, nitomalla tai naulaamalla runkoon. Diffuusiovastus, eli sd- arvo noin 3700 m. Vertailun vuoksi yleisimmin käytetty polyeteenistä valmistetun höyrynsulkumuovin sd- arvon on noin 40-50 m.

Alumiinipaperi Arvo:n saumat ja läpiviennit tiivistetään järjestelmään kuuluvalla Sitko Alumiiniteipillä, jonka lämpötilan kesto on jopa + 140 °C.

Arvo alumiinipaperi on ammattirakentajien ykkösvalinta !

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />