Tuote

Höyryn- ja ilmansulut

Alumiinipaperi Paavo

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus
06917

PAAVO ALUMIINIPAPERI 30M2

EAN: 6418947469172

1250 mm 24 m

Alumiinipaperi Paavo

Alumiinipaperi Paavo on vesihöyryä läpäisemätön edullinen höyrynsulkupaperi. Alumiinipaperia käytetään sisäpuolisena höyrysulkuna kosteissa tai suurta tiiviyttä vaativissa tiloissa, estämään vesihöyryn pääsy rakenteisiin ja eristeisiin.

Paavo alumiinipaperi asennetaan rakenteen sille puolelle, jossa vesihöyryn osapaine on suurin (yleensä lämpimälle puolelle) siten, että alumiinipinta on ilmarakoon tai lämpimään tilaan päin. Alumiinipaperin yleisin käyttöalue on saunarakenteet. Kiinnitys suoritetaan rungon suuntaisesti, nitomalla tai naulaamalla runkoon. Diffuusiovastus, eli sd- arvo noin 700 m. Vertailun vuoksi yleisimmin käytetty polyeteenistä valmistetun höyrynsulkumuovin sd- arvon on noin 40-50 m.

Alumiinipaperi Paavon saumat ja läpiviennit tiivistetään järjestelmään kuuluvalla Sitko Alumiiniteipillä, jonka lämpötilan kesto on jopa + 140 °C.

Paavo alumiinipaperi on hintatietoisen rakentajan valinta.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 440
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>459</b><br />