Tuote

Yleinen | Peitteet ja verkot

Energiapeite

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Pituus Leveys
02099

TECTIS BIO ENERGIAPEITE 5M Maissi,kasviöljy,biolog.hajoavat polyesterit

EAN: 6418947020991

500 m 5 m

Energiapeite

Energiapeite on UV-suojattua biomuovia, eli ympäristöystävällinen ja biohajoava, esimerkiksi puu- ja risukasojen peittämiseen. Energiapeite valmistetaan maissista, kasviöljystä ja biohajoavasta polyesteristä. Peite on täysin kompostoituva, jolloin maaperän bakteerit hajottavat sen käytön jälkeen muutamassa vuodessa.

Peitemateriaalin käyttöikä suojaustarkoituksessa on noin 1-2 vuotta. Peite on vesitiivis ja vesihöyryä läpäisevä hengittävän rakenteensa ansiosta. Säilyttää vedenpitävyyden, eikä kutistu kuivuessa tai kastuessa.

Yhden rullan leveys on 5 metriä ja pituus on 500 metriä, mikä riittää kattamaan suuremmankin alueen. Täyden rullan paino on noin 200 kg.

Peite voidaan hävittää polttamalla tai luontoon maaduttamalla. Valitsemalla energiapeitteen tavallisen muovin sijaan voit vaikuttaa pienillä teoilla muovin kulutukseen ja luonnon kuormittumiseen.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />