Tuote

Alumiini- ja butyyliteipit | Teipit

Alukalvoteippi Sitko HVAC

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus
37530

SITKO HVAC 75MM X 100M Alumiini asennusteippi LVI-töihin

EAN: 6418947375305

75 mm 100 m

Alukalvoteippi Sitko HVAC

Alumiiniteippi Sitko HVAC on lämmönkestävä erikoisteippi suurta tiiveyttä ja korkeita lämpötiloja vaativien kappaleiden tiivistykseen. Alumiiniteippi soveltuu mm. metallisten kanavien ja eristemateriaalien tiivistämiseen kosteissa ja lämpimissä tiloissa. Sitko HVAC:n polypropyleenipohjainen (PP) ja alumiinipinnoitettu rakenne tekee siitä erityisen kestävän erikoisteipin ilmastointi-, kupari- ja muiden putkien tiivistykseen lämmöneristeellä tai ilman eristettä. Alumiiniteippiä käytetään yleisesti myös alumiinipinnoitettujen eristelevyjen teippauksissa ja liitoksissa.

Alumiiniteippi Sitko HVAC:n liima-aineena korkealaatuinen ja voimakkaasti tarttuva polyakryyliliima, mikä kestää korkeita lämpötiloja, sekä suuria rakenteiden muodonmuutoksia repeämättä. Teippi kestää hyvin ikääntymistä, sekä erilaisia kemikaaleja kuten esim. öljyä ja mietoja happoja.

Alumiiniteippi Sitko HVAC käytetään pääasiassa ammattirakentajien (ilmastointiasentajat, putkiurakoitsijat jne.) töissä, mutta se soveltuu myös tee-se-itse rakentajan käyttöön.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 440
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>459</b><br />