Tuote

Alumiini- ja butyyliteipit | Teipit

Aluskatteen paikkausteippi Sitko Repair

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus
37526

ALUSKATTEEN PAIKKAUSTEIPPI SITKO 100MM X 5M 6 rll/ ltk

EAN: 6418947375268

100 mm 5 m

Aluskatteen paikkausteippi Sitko Repair

Aluskatteen paikkausteippi Sitko Repair on butyylikumipohjainen kuitukangasteippi, joka on kehitetty erityisesti aluskatteen paikkausta varten. Sitko Repair teippiä käytetään naulanreikien ja repeämien paikkaamiseen ja tiivistämiseen, sekä aluskatteen kiinnityksen yhteydessä käytettävien korotusrimojen ja aluskatteen välisenä naulaustiivisteenä.

Teipin tukirakenteena on joustava polypropeenikalvosta ja polypropeenikuitukankaasta laminoitu tiivis kalvo. Vulkanoituva butyylikumi tarttuu erittäin voimakkaasti puhtaalle, pölyttömälle ja rasvattomalle alustalle luoden lähes alkuperäistä vastaavan tiiveyden aluskatteelle. Butyylikumin tartunta vaatii riittävän ympäristön ja alustan lämpötilan tartunnan varmistamiseksi. Katso tarkemmat ohjeet teknisestä dokumentista.

Aluskatteen paikkausteippi Sitko Repair on osa tectis aluskatejärjestelmää ja näin ollen hyväksytty teippi aluskatteen yläpuoliseen paikkaamiseen. Katso tästä tarkemmat ohjeet aluskatteen paikkaamiseen.

 

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />