Tuote

Alumiini- ja butyyliteipit | Teipit

Butyylinauha Sitko Alu

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus
07509

SITKO ALU BUTYYLITEIPPI 150MM X 10M Alu-Butyyli

EAN: 6418947075090

150 mm 10 m

Butyylinauha Sitko Alu

Butyylinauha Sitko Alu on alumiini / PET- pinnoitettu tiivistysteippi erittäin suurta tiiveyttä vaativiin tiivistyksiin. Teipin liima-aineena on paksu kylmähitsautuva itsestään vulkanoituva butyylikumiliima. Teipin rakenne on repäisyn-, sään- ja UV- säteilyn kestävää, jolloin sitä voidaan käyttää myös rakenteissa, mitkä ovat alttiina säärasitukselle.

Butyylinauha Sitko Alu liimautuu ja tiivistää luotettavasti metalleja, muoveja, tiiltä, betonia ja puuta. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi rakenteen vuorauksessa pysyvänä tiivistysteippinä. Soveltuu myös erilaisiin lasi- ja julkisivurakenteiden tiivistyksiin.

Butyylinauhan suuren tiiveyden ansioista sitä voidaan käyttää kapseloinneissa, kun halutaan estää esim. radonin, erinäisten mikrobiperäisten, sekä PAH- tai VOC- yhdisteiden pääsyn sisätiloihin. Sulkee myös alusrakenteisiin imeytyneiden polttoaineiden, öljyjen yms. Aiheuttamat hajuhaitat.

Voimakkaasti imevät, huokoiset tai hiekkaiset alusmateriaalit suositellaan esikäsiteltäväksi Sitko Primerilla.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />