Tuote

Yleinen | Tuulensuojat ja vuoraus

Bitumivuorauspaperi ARVO

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Paksuus Pituus
06919

ARVO BITUMIVUORAUSPAPERI 30M2

EAN: 6418947069198

1250 mm 0.12 mm 24 m

Bitumivuorauspaperi ARVO

Bitumivuorauspaperi Arvo on bitumilla kyllästetty rakennuspaperi, mitä käytetään suojaamaan rakenteita sateelta ja tuulelta. Bitumivuorauspaperi on vesihöyryä läpäisevä ja vettä hylkivä. Vesihöyryn läpäisyn, eli hengittävyytensä ansiosta, sitä käytetään seinä- ja lattiarakenteissa, yleensä tuulensuojana lämpöeristeen ulkopuolella. Bitumivuorauspaperia on käytetty Suomessa vuosikymmeniä ja käytetään edelleen laajasti perinteisessä rakentamisessa.

Bitumivuorauspaperia ei yleisesti käytetä rakennusten sisäpuolisena rakennuspaperina tuotteen sisältämän bitumin ja siitä tulevan ominaistuoksun takia.

Bitumivuorauspaperi eroaa bitumivuoraushuovasta sillä, että paperin vetolujuusarvo on jopa kaksinkertainen verrattuna huopaan tehden siitä kestävämmän. Bitumivuorauspaperi Arvo:n runkoaineena 100% kraftliner-paperi.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />