Tuote

Yleinen | Tuulensuojat ja vuoraus

Tuulensuoja Tyvek FireCurb Palosuojattu

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus
07563

TUULENSUOJA DUPONT TYVEK FIRECURB 1,5 X 50M | Neliöpaino 68 g/m² | Paloluokka: (B-s1, d0)

EAN: 5450208026930

1500 mm 50 m

Palosuojattu Tuulensuojakangas Tyvek FireCurb

Palosuojattu tuulensuojakangas Tyvek Firecurb on diffuusioavoin, eli hengittävä tuulensuojakangas. Vesihöyrylle avoin, mutta mikroskooppisten kuitujen ansiosta ilma- ja vesitiivis rakenne takaa vesihöyryn vapaan poistumisen eristeistä kosteuden tiivistymättä. Palosuojattu Tyvek FireCurb tuulensuojakangas on paloluokkaan * B (EN 13501-1) kuuluva korkealuokkaisesta painekehrätystä polyolefiinikuiduista valmistettu tekninen tuulensuojakangas.

Paloluokitus B-s1,d0 luokitus tarkoittaa, että tuotteen osallistuminen paloon on hyvin rajoitettu. Tyvek Firecurb rajoittaa liekkien leviämistä ja sen savuntuotto erittäin vähäistä. Tuote on itsestään sammuva. Soveltuu erinomaisesti korkeiden rakennusten tuulensuojaksi paloturvallisuutta ajatellen.

Sään- ja UV-kestävänä Tyvek Firecurb tuulensuoja suojaa rakennusta ja eristeitä jo rakentamisvaiheen aikana vedeltä, tuulelta ja sateelta. Tyvek tuoteperhe mahdollistaa energiatehokkaan suljetun aluskate- tuulensuoja järjestelmän toteutuksen, mikäli aluskatteena käytetään myös diffuusioavointa teknistä kangasta.

Tuulensuojakankaan saumat ja läpivientikohdat tiivistetään järjestelmään kuuluvalla Sitko Wind tuulensuojateipillä.

*Asennettuna A1- / A2-s1, d0- paloluokan materiaalin pinnalle, kuten mineraalivilla tai sementtikuitulevy. Asennettuna puulle paloluokka D-s2, d2.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 216 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />