24.08.21

Aluskate Anti’con Rankka

Aluskate Anti’con Rankka

Kondenssisuojattu aluskate Anti’con Rankka on se ensimmäinen ja alkuperäinen laadukas kondenssisuojattu aluskate tiili- ja peltikatoille. Erittäin laadukas aluskate Anti’con Rankka on Suomen vaativiin olosuhteisiin jo 80-luvulla kehitetty aluskate ja kondenssisuoja. Markkinoiden tunnetuin aluskate valmistetaan kokonaan Suomessa.

Aluskate Anti´con Rankka muodostuu viisikerroslaminaatista: Runko on valmistettu lujasta HDPE-verkosta. Tämän tukiverkon avulla tuotteelle saadaan erittäin hyvä vetolujuus ja ylivoimainen mekaaninen kestävyys. Tukiverkon yläpintaan on laminoitu erillinen vesitiivis polyeteenikalvo, johon on lisätty kitkapinta parantamaan työturvallisuutta. Tukiverkon alapintaan on laminoitu erittäin imukykyinen imutaskuilla varustettu kuitukangas, joka pystyy kaikissa olosuhteissa sitomaan itseensä aluskatteen alapintaan tiivistyvän kosteuden. Pisarointia ei esiinny ja alapinta kuivuu nopeasti tuuletuksen toimiessa.

Anti’con Rankka voidaan kestävyytensä, mittapysyvyytensä ja tiiveyskalvonsa ansiosta asentaa jopa ilman roikkumaa. Anti’con Rankka on aluskatteitten kunkku.

Valmistettu polypropeeni (PP) kankaasta + polyeteenistä (PE). Materiaali on kierrätettävissä.

Tiiveystakuu: 50 vuotta

Odotettavissa oleva elinkaari: + 50 vuotta

Käyttöluokka: AKV