18.08.21

Butyylinauha Sitko Alu Wave

Butyylinauha Sitko Alu Wave

Butyylinauha Sitko Alu Wave on itseliimautuva butyylinauha, jonka pintamateriaalina on vahvistettu elastinen ja muovattava alumiinikalvo. Butyylinauhaa käytetään erilaisten vesikattojen, räystäskourujen, savupiippujen, seinien, läpivientien, kattoikkunoiden ja muiden liitosten tiivistämiseen. Teipin joustava ja aallotettu muotoilu mahdollistaa asennuksen epätasaisten pintojen ja hankalien kulmien ympärille.

Teipin liima-aineena on paksu kylmähitsautuva itsestään vulkanoituva butyylikumiliima. Teipin rakenne on repäisyn-, sään- ja UV- säteilyn kestävää, jolloin sitä voidaan käyttää myös rakenteissa, mitkä ovat alttiina säärasitukselle.

Butyylinauha Sitko Alu Wave liimautuu ja tiivistää luotettavasti metalleja, muoveja, tiiltä, betonia ja puuta. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi rakenteen vuorauksessa pysyvänä tiivistysteippinä. Soveltuu myös erilaisiin lasi- ja julkisivurakenteiden tiivistyksiin.

Alumiinipintaisen butyylinauhan suuren tiiveyden ansioista sitä voidaan käyttää kapseloinneissa, kun halutaan estää esim. radonin, erinäisten mikrobiperäisten, sekä PAH- tai VOC- yhdisteiden pääsyn sisätiloihin.

Voimakkaasti imevät, huokoiset tai hiekkaiset alusmateriaalit suositellaan esikäsiteltäväksi Sitko Primerilla.