18.08.21

Butyylinauha Sitko PE Wave

Butyylinauha Sitko PE Wave

Butyylinauha Sitko PE Wave on itseliimautuva butyylinauha, jonka pintamateriaalina on vahva ristiinlaminoitu ja rypytetty polyeteenikalvo. PE- kalvo mahdollistaa nauhalle enemmän elastisuutta ja helpon muokattavuuden.

Butyylinauhaa käytetään erilaisten vesikattojen, räystäskourujen, savupiippujen, seinien, läpivientien, kattoikkunoiden ja muiden liitosten tiivistämiseen. Teipin joustava ja aallotettu muotoilu mahdollistaa asennuksen epätasaisten pintojen ja hankalien kulmien ympärille.

Teipin liima-aineena on paksu kylmähitsautuva itsestään vulkanoituva butyylikumiliima. Teipin rakenne on repäisyn-, sään- ja UV- säteilyn kestävää, jolloin sitä voidaan käyttää myös rakenteissa, mitkä ovat alttiina säärasitukselle.

Butyylinauha Sitko PE Wave liimautuu ja tiivistää luotettavasti metalleja, muoveja, tiiltä, betonia ja puuta. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi rakenteen vuorauksessa pysyvänä tiivistysteippinä. Soveltuu myös erilaisiin lasi- ja julkisivurakenteiden tiivistyksiin.

Voimakkaasti imevät, huokoiset tai hiekkaiset alusmateriaalit suositellaan esikäsiteltäväksi Sitko Primerilla.