18.08.21

Höyrynsulkuteippi TIF

Höyrynsulkuteippi TIF

Höyrynsulkuteippi The Incredible Flex (TIF) on legendaarisen Sitko Flex teipin ”pikkuveli”, jossa on hieman edullisempi rakenne.  TIF on tiivistysteippi höyrynsulun ja ilmansulun saumojen, liitosten ja läpivientien tiivistykseen.  Voidaan käyttää myös tuulensuojan saumojen tiivistämisessä. Verkkovahvistettu rakenne estää liiallisen venymisen asennuksen yhteydessä. Käytetään laajasti rakentamisen eri vaiheissa pysyvänä tiivisteenä. Käyttöikä vähintään 50 vuotta.

Luja ja joustava tartunta yleisimpiin rakennusmateriaaleihin. Asennettavissa ympäri vuoden. Talviasennuksissa (-10 °C) ja huokoisten pintojen, kuten kiviharkkojen teippauksissa tartuntaa voidaan parantaa Sitko Primerilla. Höyrynsulkuteippi TIF tuoteperheestä löytyy useita eri leveyksiä. Valikoimassa myös asennusta helpottavia ”double release” teippejä, joissa liimapinnan suoja on kaksiosainen. Tämä helpottaa asennusta erityisesti nurkka- ja kulmakohdissa.

Höyrynsulkuteippi TIF kestää hyvin erilaisia lämpötilan vaihteluita ja sääolosuhteita ja on vanhenemisen kestoltaan loistava. TIF teippi ei sisällä ihmiselle tai ympäristölle haitallisia aineita. Tuote on emissiovapaa.

Höyrynsulkuteippi TIF on hintatietoisen rakentajan ykkösvalinta!

 

HUOM!

Höyryn- ja ilmansulun asennuksessa on otettava huomioon rakenteiden ja materiaalien lämpölaajeneminen ja kutistuma, jotta ne kestäisivät muodonmuutoksia repeämättä. Tämä korostuu erityisesti liitosten teippisaumoissa ja läpivienneissä. Kun saavutetaan lopullinen lämpötila, on syytä tarkistaa teippiliitokset ja korjata mahdolliset vauriot tai puutteet.

Höyrynsulun liitoksessa käytettävä teippi tulee olla tarkoitukseen sopiva, jonka kiinnipysyvyys on testattu ja varmistettu ja jonka käyttöikä on vähintään sama kuin höyryn- tai ilmansulkukalvolla. Höyryn- tai ilmansulun tai liitosteipin tehtävänä ei ole missään olosuhteissa kannatella eristeiden painoa, eikä teippiin saa kohdistua minkäänlaista ulkoista rasitusta. Teipit ja teipattavat kalvot tulee varastoida lämpimässä (+ 20 °C) ja auringon valolta suojassa ennen käyttöönottoa.