18.08.21

Ikkunateippi Sitko Connect PL

Ikkunateippi Sitko Connect PL

Sitko Connect PL on kaksitoiminen kosteutta tasaava hygrokalvoteippi, joka soveltuu erityisesti ikkunoiden ja ovien karmien tiivistykseen betoni- ja harkkorakenteissa tasoituksen tai rappauksen alla. Teippiä voidaan käyttää sisäpuolen höyrynsulku- teippinä ja ulkopuolisena sääsuojateippinä uudis- ja korjausrakentamisessa. Teippiä käytetään laajasti myös muussa rakentamisessa, kuten lattian ja seinän liittymissä. Sitko Connect PL -teipillä on ympäröivän kosteuden mukaan vaihtuva diffuusionvastustuskyky.

Kosteutta tasaavan kalvon ideana on, että vesihöyry ei pääse tiivistymään rakenteisiin diffuusion suunnasta riippumatta. Sitko Connect PL teipin muuttuva vesihöyryn vastus on 0,25 – 25 m.

Erittäin luja ja joustava tartunta yleisimpiin rakennusmateriaaleihin. Asennettavissa ympäri vuoden. Talviasennuksissa (-10 °C) ja huokoisten pintojen, kuten kiviharkkojen teippauksissa tartuntaa voidaan parantaa Sitko Primerilla.

80 mm leveässä teipissä on yksi 20 mm leveä liimaraita kuitukankaan puolella. Teipin koko alaosa on liimapintaa, jossa liimapinnan suoja on kaksiosainen. Kapeampi on 20 mm ja leveämpi 60 mm. Teippi voidaan asentaa molemmin päin. Suositeltava tapa on asentaa ikkunakarmiin kuitukangas siltä puolelta, jolla on yksi 20 mm leveä liimaraita