18.08.21

Ikkunateippi Sitko Windoor

Ikkunateippi Sitko Windoor

Sitko Windoor on kaksitoiminen kosteutta tasaava hygrokalvoteippi eli mukautuva tiivistysteippi. Teippiä voidaan käyttää sisäpuolen höyrynsulkuteippinä ja ulkopuolisena sääsuojateippinä uudis- ja korjausrakentamisessa. Sitä käytetään pääasiassa rakenteissa, joissa teippaus jätetään peitelistojen taakse piiloon. Kosteutta tasaavan höyrynsulkuteipin ideana on, että vesihöyry ei pääse tiivistymään rakenteisiin diffuusion suunnasta riippumatta. Sitko Windoor -teipillä on ympäröivän kosteuden mukaan vaihtuva diffuusionvastustuskyky. Sitko Windoor teipin muuttuva vesihöyryn vastus on 0,25 – 60 m.

Sitko Windoor teippi pohjautuu Adaptive höyrynsulkukalvoon, jonka vaihtuva vesihöyrynvastus (Sd-käyrä) on ylivoimaisesti suurin markkinoilla olevista muuttuvan vesihöyrynvastuksen kalvoista.

Eritäin luja ja joustava tartunta yleisimpiin rakennusmateriaaleihin. Asennettavissa ympäri vuoden. Talviasennuksissa (-10 °C) ja huokoisten pintojen, kuten kiviharkkojen teippauksissa tartuntaa voidaan parantaa Sitko Primerilla.

65 mm leveässä teipissä on yksi 20 mm leveä liimaraita pintapuolen reunassa ja toinen 20 mm leveä liimaraita sisäpuolen reunassa. Teippi voidaan asentaa molemmin päin. Paras tiiveys saavutetaan, kun ikkuna teipataan sekä sisä- että ulkopuolelta.

Sitko Windoor kestää hyvin erilaisia lämpötilan vaihteluita ja sääolosuhteita ja on vanhenemisen kestoltaan loistava. Teippi ei sisällä ihmiselle tai ympäristölle haitallisia aineita. Tuote on emissiovapaa.