08.09.21

Tectis Iso-Bloco 600 paisuva nauha saumatiivistyksiin

ISO-BLOCO 600

Paisuva nauha saumatiivistyksiin

Paisuva saumanauha on palonkestävällä polymeeridispersiolla kyllästetty saumanauha julkisivusaumojen ja muiden rakenteiden tiivistämiseen. Paisuva nauha muodostaa säänkestävän diffuusioavoimen sauman, toimien samalla lämmön- ja äänen eristeenä. Paisuva nauha korvaa elementtisaumauksessa käytettävän saumausmassan ja pohjanauhan, eikä tuuletusputkia tai koteloita erikseen tarvita.

Käyttöalueina rakennusten saumaus- ja tiivistyskohdat mukaan lukien rakenteelliset liikuntasaumat. Betonielementit, ikkunat, ovet, julkisivuverhouslevyt, väliseinät sekä vesipellit ovat esimerkkejä, missä kaikkialla paisuvaa nauhaa voidaan käyttää. Paisuva nauha soveltuu käytettäväksi kaikilla alustoilla, kuten maali, rappaus, betoni, tiili, puu, metalli, lasi ja muovi.

Paisuvan nauhan asennus on vähintään kaksi kertaa nopeampaa kuin perinteisen saumausmassan levitystyössä käytettävä työaika. Tectis IsoBloco 600 nauhan elinkaaren odotus on vähintään 50 vuotta. Paisuva saumanauha on ympäristöystävällinen tuote helpompaan ja nopeampaan tiivistämiseen.

Tarkempaa tietoa ja asentamisen ohjeet tästä.