16.05.22

Karmisuoja O-malli FOAM

Karmisuoja O-malli FOAM

Kestävä ja joustava karmisuoja FOAM soveltuu monenlaisiin käyttötarpeisiin rakenteiden suojaamisessa, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien karmit. Karmisuoja suojaa karmeja kolmelta sivulta naarmuja, kolhuja, roiskeita ja likaa vastaan, jolloin vältytään turhilta rikkoontumisilta ja korjauksilta.

Pyöreän rakenteen ansiosta voidaan käyttää 100 – 180 mm leveille karmeille. Helppo ja nopea asentaa suoraan paikalleen. Profiilissa on valmis esihalkaisu, mikä helpottaa asennusta.

Pysyy paikallaan ilman teippiä mutta pitempiaikainen suojaus voidaan varmistaa teipillä. Käytä teippinä kierrätykseen soveltuvaa mustaa (PE) polyeteeniteippiä, minkä löydät sivuiltamme teipit- rakennusteipit osiosta.

Yhden suojan pituus on 2000 mm ja sisähalkaisija 114 mm, joten sillä suojaa kaikkein kriittisimmät alueet pystykarmeista. Myös oven yläpuolen vaakakarmi voidaan suojata samalla tuotteella leikkaamalla siitä sopivan kokoinen pala.

Voidaan käyttää uudelleen monta kertaa, sillä suojan voi ottaa helposti pois käytön jälkeen ja käyttää seuraavassa kohteessa uudestaan. Helppo työstää sopivan pituiseksi veitsellä tai saksilla. Valmistetaan joustavasta, iskuja kestävästä vaahdotetusta polyeteenistä (PE-LD).