17.01.22

Primer Spray

Sitko Primer Spray

TUOTEKUVAUS

Sitko Primer Spray on erikoispohjuste tiivistysteippien tartunnan varmistamiseen. Sitko pohjuste imeytyy syvälle alustaan mahdollistaen luotettavan ja pitkäikäisen tartunnan. Pohjusteen avulla teippauksia voidaan tehdä aina -10 °C asti kaikilla tartuntapinnoilla, oli kyseessä sitten huokoinen alusta tai tiivis ja imemätön rakennuskalvo. Helppo ja nopeakäyttöinen 500 ml:n suihkepullo. Suuttimen kärkiosaa voidaan kääntää pysty- ja vaakasuunnassa levityksen helpottamiseksi. Nopeasti kuivuva.

KÄYTTÖALUEET

Pohjusteen käyttöä suositellaan huokoisten materiaalien, kuten betoni, tiili, harkko yms. kanssa. Huom! Suojaa arat pinnat ennen käyttöä. Herkät pinnat voivat värjääntyä pohjusteesta. Suositellaan testin tekemistä pienelle alueelle ennen varsinaista käyttöä.

KÄYTTÖOHJEET

Tartuntapinnan tulee olla puhdas ja kuiva, sekä vapaa liasta, pölystä, rasvasta ja öljystä. Ravista pulloa kunnolla ennen käyttöä ja levitä tasaisesti noin 20 cm:n etäisyydeltä teipattavan alueen pinnalle ja anna kuivua 5-15 minuuttia. Toista käsittely voimakkaasti imevillä ja erityisen huokoisilla alustoilla. Yksi levityskerta on riittävä esimerkiksi höyrynsulkumuovin tai ehjän ja tasaisen betonin pintaan. Varmista ettei pohjustetuille pinnoille joudu vettä, kosteutta, likaa ja pölyä ennen teipin asennusta.

Käytön jälkeen käännä pullo ylösalaisin ja suihkuta niin kauan, että vain ponneainetta tulee enää ulos. Tämä estää suuttimen tukkeutumisen liima-aineesta. Pyyhi suuttimen kärjestä kaikki liimajäänteet kostealla liinalla tai paperilla.

Suositellaan käyttämään liuottimia kestäviä suojahansikkaita, hengitys- ja silmänsuojaimia. Käytä vain hyvin tuulettuvissa tiloissa. Tarvittaessa avaa ikkunat tai järjestä ilmanvaihto muulla tavoin.

Ei saa hävittää tavallisen kotitalousjätteen mukana, eikä tyhjentää sisältöä viemäriin tai wc- pönttöön.