25.08.21

Radonkaista muovi

Radonkaista muovi

Radonkaista muovi on erittäin kestävä ja luotettava tuote rakenteiden ilma- ja kaasutiivistykseen, sekä kapillaarisen kosteuden eristykseen. Tuotteen pohjana on taipuisa ja kestävä HDPE polyeteenikalvo. Erittäin joustava ja kimmoisa myös alhaisissa lämpötiloissa.

Käytetään ilmansulun luomiseen, joka estää radonin tunkeutumisen sisätiloihin ja myös kapillaarisen kosteuden nousun rakenteisiin. Käytetään Tectis patolevyn tai sokkelikaistojen lisänä estämään radonkaasuja. Soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten mm. kapillaarinen kosteuseristys, radontiivistys, perustukset, suojamuurit jne.

 

Asennus

Tectis radonkaista on helppo asentaa suoraan rullasta. Radonkaista asennetaan sokkelin yläpintaan ja taivutetaan maanvaraisen lattian alle, lämmöneristeiden päälle. Radonkaistan saumat limitetään 150 mm matkalta ja saumatiivistykseen käytetään Sitko Kalvoliimaa.

Radonkaista on erittäin joustavaa, joten se on helposti asennettavissa ja muotoiltavissa erilaisiin kulmiin ja nurkkiin. Radonkaista liimataan tarvittaessa alustaan Sitko Kalvoliimalla.