25.08.21

Sokkelieriste Sitko Bittite tiivistys- ja eristyskalvo

Sitko Bittite tiivistys- ja eristyskalvo

Tiivistys- ja eristyskalvo Sitko Bittite on itseliimautuva kumiasfalttikalvo rakenteiden ilma- ja kaasutiivistykseen, sekä vedeneristykseen. Tuotteen pohjana on ristiinlaminoitu HDPE polyeteenikalvo. Erittäin joustava ja kimmoisa myös alhaisissa lämpötiloissa. Rullissa on valmiina liimapinta toisella sivulla limityksiä varten.

Sitko Bittite on kehitetty erityisesti pystysuorien seinien, perustusten, kellareiden ja terassien tiivistämiseen. Soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten mm. vedeneristys, radontiivistys, perustukset, suojamuurit, alushirsien ja tiilien alle. Eristyskalvo soveltuu myös maanalaisille teräsputkille korroosiota suojaavan pinnoitteen ansiosta.

Erittäin sitkeä ja vahva rakenne. Asennuksen yhteydessä ei tarvitse tehdä tulitöitä.

 

Asennus

Sitko Bittite voidaan asentaa useille eri alustoille. Alustan tulee olla tasainen, puhdas pölystä ja irtoliasta. Alustalla ei saa olla vettä tai rasvoja. Jos tartunta-alusta on huokoinen, suositellaan pohjusteen käyttöä.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi aloita rullan kiinnittäminen aina alimmasta kohdasta ja jatka ylöspäin. Kalvon pystysuorien liitosten tulee olla päällekkäin vähintään 10 cm matkalta ja vaakasuorien liitosten vähintään 15 cm matkalta.

Asennuksen jälkeen kalvoa painetaan alustaan erityisesti kulmien, reunojen ja liitoskohtien ja limitysten kohdilta. Kalvo tulee suojata UV-säteilyltä 2 kk kuluessa asennuksesta.