18.08.21

Sitko Liquid Seal

Sitko Liquid Seal

Tiivistysmassa-pinnoite Sitko Liquid Seal on joustava vesipohjainen elastomeeri rakenteiden pinnoittamiseen, vedeneristykseen, korroosiosuojaukseen ja saumojen ilmatiiviiseen liittämiseen. Massaa voidaan käyttää ympäri vuoden aina – 15 C asteeseen saakka. Ilman- ja pintojen lämpötilan laskiessa alle + 5 °C massaan lisätään “Wintergrade” lisäainetta, jonka avulla asennus pakkasella on mahdollista !

Elastinen tiivistysmassa muodostaa erittäin sitkeän ja joustavan kalvon kuivuttuaan. Yksikomponenttinen liuotinaine vapaa ja ympäristöystävällinen tuote, joka voidaan levittää siveltimellä, telalla tai puristimella. Tuotetta voidaan käyttää ulko- ja sisätiloissa.

Sitko Liquid Sealia käytetään rakentamisen ja remontoinnin eri vaiheissa, kun rakenteilta vaaditaan ehdotonta ilma- tai vesitiiveyttä. Massa soveltuu rakenteiden tiiviyden parantamiseen, ja se muodostaa pysyvästi elastisen kerroksen. Käytetään myös korroosiosuojana.

Tyypillisiä käyttöalueita ovat katot ja kattorakenteet, pysäköintitasot, betonielementtirakenteet, kattoterassit, rännit, läpiviennit, teräksen korroosiosuojaus, saumat, siltarakenteet (asfaltin alle), perustusten vedeneristys, liikuntasaumat, ikkunatiivistys, viherkatot, altaat, eristelevyt.

Sitko Liquid Seal massalla voidaan pinnoittaa koko katto tai tehdä pienempiä paikkaustiivistyksiä. Erinomainen tartunta erilaisille alustoille.