09.01.24

Sitko UV -höyryn- ja tuulensuojateippi

Sitko UV

Sitko UV on tekninen ja joustava erikoisteippi höyryn-, ilman- ja tuulensuojien tiivistykseen. Kestää lämpötilojen vaihteluita erityisen hyvin. Voi olla UV alttiina, jopa 24kk. Testattu yhteensopivaksi yleisimpien tuulensuojalevyjen kanssa. Teippiä käytetään lisäksi aluskatteiden, ikkunoiden, ovien ja muiden rakenneliitosten ulkopuolisena ja sisäpuoleisena tiivisteenä.

Teipin liima-aineena on loistavan tartunnan ja ikääntymisen keston omaava UV-polyakryyliliima ja tukirakenteena korkealaatuinen erikoiskalvo, joka ei veny tai kutistu lämpötilojen vaikutuksesta, kuten perinteiset höyrynsulkuteipit. Teippi itsessään joustaa rakenneliitosten liikkeiden mukaisesti. UV-polyakryyliliima ei missään olosuhteissa ime itseensä kosteutta.

Teippiä käytetään höyrynsulun ja tuulensuojien lisäksi aluskatteiden, ikkunoiden, ovien ja muiden rakenneliitosten ulkopuolisena ja sisäpuoleisena tiivisteenä.
Sitko UV- teippiä voidaan käyttää kaikissa tuulensuojajärjestelmissä valmistajasta riippumatta.

Liitosteipin tehtävänä ei ole kannatella eristeiden painoa missään olosuhteissa. Mikäli annettuja esivaatimuksia liimauksen, alustan tai ympäristön suhteen ei noudateta, ei Tectis Oy ole vastuussa teipin tai alustan toimivuudesta.

Tekniset tiedot ja tarkemmat ohjeet löytyvät teknisestä dokumentista.