21.06.22

Tuulensuoja Diffo Proof FR Palosuojattu

Palosuojattu tuulensuoja Diffo Proof FR

Palosuojattu tuulensuojakangas Diffo Proof FR on diffuusioavoin, eli hengittävä tuulensuoja, joka mahdollistaa vesihöyryn vapaan poistumisen eristeistä kosteuden tiivistymättä. Sään vaihteluja kestävä Diffo Proof FR tuulensuojakangas suojaa rakennusta ja eristeitä jo rakennusvaiheen aikana vedeltä, tuulelta ja sateelta.

EN13501-1 *Paloluokitus B-s1, d0 tarkoittaa, että tuotteen osallistuminen paloon on hyvin rajoitettu. Diffo Proof FR rajoittaa liekkien leviämistä ja sen savuntuotto on erittäin vähäistä. Tuote on itsestään sammuva. Soveltuu erinomaisesti myös korkeiden rakennusten tuulensuojaksi paloturvallisuutta ajatellen.

Palosuojattua tuulensuojakangasta käytetään rakennuskohteissa, missä paloturvallisuus on tavanomaista rakentamista suurempi kriteeri. Menekki seinissä on noin 1,1 x seinän pinta-ala. Tuulensuojan saumat ja läpivientikohdat tiivistetään Sitko Wind tuulensuojateipillä.

*Asennettuna A1- / A2-s1, d0- paloluokan materiaalin pinnalle, kuten mineraalivilla tai sementtikuitulevy. Asennettuna puulle paloluokka D-s2, d2.