Tuote

Valutarvikkeet | Perustus ja maanrakennus

Pilarimuotti EPS

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Paksuus Pituus
06959

PILARIMUOTTI EPS-MUOVI 200 X 325MM 50mm EPS | 2-osainen

EAN: 6418947069594

200 mm 50 mm 325 mm

Pilarimuotti EPS

Pilarimuotti on paisutetusta polystyreenistä (EPS) valmistettu muotti pyöreiden perustusten valamiseen. Helpompi ja nopeampi kuin esimerkiksi puiset muotit. Pilareihin tuleva raudoitus valmistetaan ennen muotin asennusta. Pilarimuotit asetetaan paikoilleen ja tuetaan kunnolla. Raudoitus voidaan sitoa muotteihin holvi- seinävälikkeillä tai välikepyörän avulla.

Muotin sisäpinnalla voidaan käyttää muottiöljyä helpottamaan irrottamista. Muutaman päivän kuluttua valamisesta muotti irtoaa helposti kuorimalla. Mikäli muottia ei poisteta viikon kuluessa, on irrottaminen työläämpää.

Jos valupintoihin on jäänyt koloja tai raudoitus on jäänyt näkyviin, suoritetaan jälkipaikkaus tarkoitukseen soveltuvalla ohutlaastilla tai vastaavalla.

Valikoimassa on halkaisijaltaan 200 mm kokoinen ja 50 mm paksu 2-osainen muotti.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />