Tuote

Alumiini- ja butyyliteipit | Teipit

Alumiiniteippi Sitko 140 °C

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Nimike Leveys Pituus
07522

SITKO ALUMIINITEIPPI 50MM X 50M (+140 °C)

EAN: 6418947075229

50 mm 50 m

Alumiiniteippi Sitko 140 °C

Alumiiniteippi Sitko on lämmönkestävä erikoisteippi suurta tiiveyttä ja korkeita lämpötiloja vaativien kappaleiden tiivistykseen. Alumiiniteippi soveltuu mm. ilmastointikanavien ja eristemateriaalien tiivistämiseen kosteissa ja lämpimissä tiloissa. Alumiiniteippiä käytetään yleisesti myös saunarakentamisessa alumiinipaperin tai alumiinipinnoitettujen eristelevyjen teippauksissa ja liitoksissa.

Alumiiniteippi Sitko:n lämpötilan kesto on jopa + 140 °C astetta, jolloin voidaan varmistua, että teippi kestää suuremmatkin lämpötilat. Teippi kestää hyvin ikääntymistä, sekä erilaisia kemikaaleja kuten esim. öljyä ja mietoja happoja.

Alumiiniteippi on varustettu paksulla alumiinikalvolla ja voimakkaalla liimalla parhaan mahdollisen tartunnan varmistamiseksi.

Lisätty tilaukseen

Notice: Undefined index: DescriptionFI in /home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php on line 451
Määrä 0 kpl
Hinta 0 € /kpl
Yhteensä 0 €
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: DescriptionFI in <b>/home/tecti316/public_html/wp-content/themes/tectis/template-single_product.php</b> on line <b>470</b><br />